Corona nieuws 2

Leuk nieuws: tennisjeugd onder 18 jaar weer de baan op.

Op dinsdag 21 april heeft het kabinet de coronamaatregelen ook voor het tennis iets versoepeld. Vervolgens heeft de gemeente onze aanvraag met in achtneming van het KNLTB protocol goedgekeurd. Mits begeleid en in achtneming van de RIVM richtlijnen mogen onze jeugdleden t/m 18 jaar de baan weer op.Raadpleeg hiervoor de online Corona Toolbox KNLTB

Voor onze seniorleden is het helaas nog niet toegestaan de baan op te gaan.

Het clubhuis is alleen open voor het toilet (noodgevallen). De kantine en terras blijven gesloten.

Jeugdleden die zich nog niet hebben opgegeven voor de zomerlessen, kunnen dit nog steeds doen bij de trainer Janka Mulder, er is nog ruimte genoeg.

Omdat de vereniging nog geen speciale corona toezicht vrijwilligers heeft, wordt er voorlopig alleen gespeeld tijdens de tennislessen op dinsdag bij Janka,  en de oefenmiddag op woensdag bij Hans van Barneveld. Deze begeleiders houden toezicht op gedrag en mogen de leden, ouders of begeleiders hierop wijzen.  Buiten deze tijden zijn de banen gesloten voor alle spelers.

Ouders en andere begeleiders mogen niet langs de baan wachten. Tennismuur:  max 2 jeugdleden t/m 12 jaar, max 1 jeugdlid 13 t/m 18 jaar.
Tennisbanen: 4 jeugdleden t/m 12 jaar, 2 jeugdleden 13t/m 18 jaar.
Denk aan de gezondheid van onze trainers: houd afstand van 1.5 meter.
De richtlijnen hangen aan het raam van het clubhuis.

Het bestuur.

Updated: 5 mei 2020 — 22:24
Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016 Frontier Theme