KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE 2024

De inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie 2024 wil de KNLTB begin januari ontvangen. Voor senioren bestaat deze competitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij je past! Het competitieaanbod is op www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/downloads/ te vinden.
Tijdens de voorjaarscompetitie speel je, tussen begin april en begin juni, samen met jouw team op zeven speeldagen (vijf voor competities op vrijdagavond) tegen teams van andere verenigingen. De competitie wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Je speelt een aantal keer thuis en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de laatste speeldag het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.
Voor deelname aan één deze competitie kan men, vóór 15 december 2023, contact opnemen met Henk Veerbeek. Het is mogelijk om zelf een team samen te stellen en dit aan te melden. Wanneer je geen team hebt, kan de competitieleider, rekening houdend met ieders wensen, teams samenstellen. Aan deelname van deze competitie zijn kosten verbonden; hiervoor vraagt de vereniging aan het begin van de competitie een bijdrage van € 45,- per team (voor vrijdagavond is de bijdrage € 32,-).


Bij vragen kan men contact opnemen met ondergetekende

(e-mail: vcl@atvdevoorst.nl, tel.: 201447).
De verenigingscompetitieleider (VCL)
Henk Veerbeek

Updated: 8 november 2023 — 10:29
Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016 Frontier Theme