Activiteiten/ tennisles

Tennisles jeugd

Tennisles volwassenen

Toss- avond

Er is gedurende het gehele jaar op maandagavond een toss- avond van 19.30 tot ca. 21.30 op de Punt. Opzet van deze avonden is een gezellig partijtje tennis spelen met steeds wisselende combinaties. Voor de minder geroutineerde spelers is het aan te bevelen juist deze avonden regelmatig mee te doen om meer routine en wedstrijdervaring te krijgen. Ook is het een aardige mogelijkheid om in contact te komen met andere tennisliefhebbers binnen onze vereniging. Op deze avonden is de kantine geopend.

Vrijdagavond (extra oefenavond)

Op de vrijdagavonden zijn er oefenavonden (dit is naast de tossavond op maandag).
Aanvang 19.30 uur. Er is een groepsapp voor, daar kan je je voor aanmelden bij Jaap nr. 0615014504.

Trainingsavonden
Op dinsdag en donderdagavond geeft Hans van Barneveld (bestuurslid) als vrijwilliger training. 

Dinsdag
18:00 – 19:00 uur jeugd basisschool
19:00 – 20:00 uur jeugd middelbare school
20:00 – 21:00 uur volwassenen

Donderdag
18:30 – 19:30 uur jeugd

KNLTB-competitie

Jaarlijks doen teams van onze vereniging mee in de voorjaarscompetitie van de KNLTB, die gespeeld wordt in de maanden april en mei. Deze teams spelen hun wedstrijden tegen ploegen van verenigingen uit de polder, net daarbuiten of in enkele gevallen wat verder weg. De KNLTB biedt hiervoor verschillende competitievormen aan, op meerdere speeldagen in de week. Meer informatie hierover is te vinden op www.knltb.nl.

Opgave voor deze competitie vindt plaats aan het einde van een kalenderjaar; een publicatie hierover wordt in het najaarsbulletin opgenomen. In het voorjaarsbulletin  worden dan de speeldata opgenomen en is te lezen wanneer de banen voor deze competitie bezet zijn. Bij thuiswedstrijden is het zeker de moeite waard om eens op ons park naar de wedstrijden te komen kijken.

Het wedstrijdschema en de uitslagen/standen zijn te vinden via mijnknltb.toernooi.nl, de omgeving waar alle informatie over competities en toernooien te vinden is.

De verenigingscompetitieleider is Henk Veerbeek.

 

Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016 Frontier Theme