Activiteiten/ tennisles

Tennisles jeugd

Op dinsdagavond geeft onze tennislerares Janka Duursema de jeugd lessen. In het voorjaar zijn dit 10 lessen. In het najaar worden daar nog 5 lessen aan toegevoegd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Janka Duursema. jankaduursematennis@gmail.com of 06-31193211. Zie ook het inschrijfformulier dat op deze website staat bij het kopje ‘Informatie / Downloads’ voor bijvoorbeeld prijzen en lesduur.

Tennisles volwassenen

Na de lessen van de jeugd is het mogelijk om als volwassene les te nemen van Janka Duursema. U kunt met Janka Duursema contact opnemen voor meer informatie (qua groepsgroottes en dergelijke). jankaduursematennis@gmail.com of 06-31193211. Zie ook het inschrijfformulier dat op deze website staat bij het kopje ‘Informatie / Downloads’ voor bijvoorbeeld prijzen en lesduur.

Toss- avond

Er is gedurende het gehele jaar op maandagavond een toss- avond van 19.30 tot ca. 21.30 op de Punt. Opzet van deze avonden is een gezellig partijtje tennis spelen met steeds wisselende combinaties. Voor de minder geroutineerde spelers is het aan te bevelen juist deze avonden regelmatig mee te doen om meer routine en wedstrijdervaring te krijgen. Ook is het een aardige mogelijkheid om in contact te komen met andere tennisliefhebbers binnen onze vereniging. Op deze avonden is de kantine geopend.

KNLTB-competitie
Dit seizoen spelen twee teams, een dames- en een herenteam, voor onze vereniging in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Deze teams spelen tegen ploegen van verenigingen uit de polder, net daarbuiten of in enkele gevallen wat verder weg. Na hun kampioenschappen van vorig jaar gaan de teams dit jaar de uitdaging aan in een hogere klasse.
Ieder team speelt drie of vier keer een thuiswedstrijd. Op vier zaterdagmiddagen zullen de banen op de Punt daarom voor competitie in gebruik zijn tussen ongeveer 11:00 en 18:00 uur. Het is zeker de moeite waard om eens naar de wedstrijden te komen kijken.

Programma
In de volgende tabel is weergegeven op welke dagen gespeeld zal worden; de thuiswedstrijden zijn vetgedrukt. De banen zijn dan bezet voor de competitie. Het wedstrijdschema en de uitslagen/standen zijn ook te vinden op www.knltb.nl: kijk hiervoor onder MijnKNLTB.

KNLTB

Inhaaldagen zijn in het schema aangegeven. Deze inhaaldagen zijn, samen met Hemelvaart (25 mei) en het Tweede Pinksterdag (5 juni), gereserveerd voor eventuele uitval van eerdere wedstrijden door regen. De banen worden op die dagen dus alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt.
De verenigingscompetitieleider is Henk Veerbeek.

Polder-avond competitie

Onze vereniging gaat na jaren weer deelnemen aan deze competitie. Er zal een mix team gaan deelnemen aan de wedstrijden in de polder. Op maandagavond in april en mei zal er ongeveer om de week thuis gespeeld gaan worden vanaf 19.30 uur. De mix teams spelen op 2 banen hun partijen gedurende 60 minuten. De T.C. Urk zal daarna het slottoernooi organiseren in juni.

tennisles

 

Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016   Facebook logo Volgs ons ook op: