Contributie / lesgeld

Om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten van onze tennisvereniging dien je lid te worden. Dit kan door middel van het aanmeldingsformulier. Er worden verschillende contributie prijzen gehanteerd:

Soort lid: Prijs per jaar:
Volwassenen (18+) € 100,-
Student (indien kopie studentenkaart aanwezig bij penningmeester) € 50,-
Jeugd (< 18 jaar) € 50,-
Gezin 1ste lid: 100% 2de lid: 75% Rest: 50%

De contributie wordt jaarlijks rond maart/april, indien geen bijzonderheden, geïncasseerd.

Overige prijzen:                                                                                                         Inschrijfgeld € 7                                                                                                              Borg sleutel € 35                                                                                       Donateur/ondersteunend lid € 50

 

Voor de leden van de vereniging is het mogelijk lessen te volgen bij onze tennislerares:

Lessen voor jeugd

Op dinsdagavond geeft onze tennislerares Janka Duursema de jeugd lessen. In het voorjaar zijn dit 10 lessen. In het najaar worden daar nog 5 lessen aan toegevoegd. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de prijs per kind bepaald. Zie de prijzen op het formulier genaamd ‘inschrijfformulier tennisles 2018’, dat op deze website staat onder het kopje ‘Informatie en Downloads’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janka Duursema (jankaduursematennis@gmail.com)

Lessen voor volwassenen                                                                                               Tevens is het mogelijk om na de lessen van de jeugd, als volwassene les te nemen van Janka Duursema. De kosten zijn ook nu afhankelijk van de grootte van de groep. Zie de prijzen op het formulier genaamd ‘inschrijfformulier tennisles 2018’ dat op deze website staat onder het kopje ‘Informatie en Downloads’. U kunt met Janka Duursema contact opnemen voor meer informatie (jankaduursematennis@gmail.com)

Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016 Frontier Theme