Clubkampioenschappen jeugd A.T.V. de Voorst

Dinsdagavond 15 oktober tussen de buien door streden 9 jeugdleden voor het clubkampioenschap van 2019.

In de eerste poule werden spannende wedstrijden gespeeld en was Pascal uiteindelijk de sterkste, hij won de felbegeerde beker en werd clubkampioen. Tweede werd Marlot en derde werd Julia.

In de tweede poule was duidelijk te zien dat iedereen veel geleerd heeft bij de lessen van Janka. Er werden mooie rally’s gespeeld, het opslaan ging vaak goed en zelfs het tellen ging super. Ninthe won hier de beker en is de clubkampioen van 2019. Merijn werd tweede, Christel derde. Jord, Daniël en Cas namen voor hun prestaties een medaille voor de vierde, vijfde en zesde plaats in ontvangst.

Nu maken we ons op voor de winter en gaan we voor het opgehaalde geld van de grote clubaktie in de tennishal in Emmeloord spelen. Na de winterstop starten er opnieuw lessen onder leiding van Janka Duursema.

Updated: 29 oktober 2019 — 20:56