Geslaagde Open Tennisdag

Een geslaagde Open Dag bij A.T.V. de Voorst!

Om 10.00 uur stonden op 4 april de eerste belangstellenden al klaar om een balletje te slaan. Hierna meldden een aantal enthousiast geworden deelnemers zich aan als lid en voor de tennislessen. (De eerste tennisles is vandaag, dinsdag 4 april, gestart.)

De leden konden deelnemen in de vorm van een toss en belangstellenden konden aansluiten. Tijdens het mooie weer was er veel aanloop, ook veel kinderen wisten de weg naar de tennisbaan goed te vinden. De nieuwe trainster Janka Duursema, Jalisa en Aranka van de jeugdcommissie hadden een leuk tenniscircuit voorbereid. Het ballenkanon was een succes. Daarnaast was de activiteit waarbij ballonnen/snoepjes, die verspreid over de baan lagen, geraakt moesten worden in trek. Met een tennisdiploma en smiley sleutelhanger togen de kinderen huiswaarts om vandaag terug te komen om te trainen tijdens de eerste tennisles.

Mocht u de open dag gemist hebben maar wel belangstelling hebben, kom gerust op een maandagavond kijken bij de vaste toss avond of tijdens de tennislessen op dinsdagavonden.

Open Dag Tennis Open Dag

Updated: 5 april 2017 — 19:13
Tennisvereniging A.T.V. 'De Voorst' © 2016 Frontier Theme